Prima înregistrare a orașului Timișoara, construit pe locul unei cetăţi antice romane numită Castrum Regium Teme, datează din 1212.

Farmecul acestui oraș, așezat pe malul nordic al râului Bega, constă în caracterul său arhitectural distinct și viaţa culturală activă. Frecvent menționat ca "Mica Vienă", Timișoara este acasă, pe tot parcursul anului pentru spectacole muzicale și de teatru, galerii de artă, muzee și o viață de noapte trepidantă. Un loc progresiv, cosmopolit, Timișoara a fost primul oraș din Europa și al doilea în lume, după New York, cu iluminat public stradal electric (12 noiembrie 1884).

Datorită climei sale blânde, Timișoara are o mulţime de pieţe publice și zone verzi luxuriante. Orașul este ușor de explorat pe jos. Unele dintre monumentele din centrul orașului oferă vederi panoramice, în timp ce multe parcuri din acest "oraș al florilor" oferă un loc idilic pentru un scurt răgaz de la vizitarea obiectivelor turistice. Dacă aţi obosit, găsiți ușor o stație de tramvai, sistemul fiind rapid și eficient.

Timișoara este un oraș multicultural, influențat de diversele comunități etnice, în special de cele germană, maghiară și sârbă, dar și de cele bulgară, italiană și greacă. Timișoara deține cel mai amplu ansamblu de clădiri istorice din România. Arhitectura variată, influențele barocului vienez și multitudinea de parcuri au adus Timișoarei, așa cum s-a spus mai sus, renumele de "Mica Vienă" și de "Oraș al parcurilor".

CAZARE

Vă rugăm să o contactați pe doamna Florina Golban
Tel. 0356-418 160
0744-751 115
E-mail: office@training-center.ro

SERVICII CAZARE PARTICIPANȚI

Camere de diferite categorii au fost rezervate la Hotel Timișoara și Hotel Cina-Banat, obţinând tarife preferenţiale pentru participanţii la Congres.

TARIFE CAZARE

  Hotel Timișoara**** Hotel Cina**
Cameră single 65 € per noapte 30 € per noapte
Cameră double 75 € per noapte 40 € per noapte
Cameră triple - 45 € per noapte
Apartament 85 € per noapte 50 € per noapte


Iosefin Residence **** Single Double
Apartament studio 2 65 € per noapte 75 € per noapte
Apartament studio 1 69 € per noapte 79 € per noapte
Apartament standard 79 € per noapte 89 € per noapte
Apartament business 89 € per noapte 99 € per noapte