Dragi colegi,


În spiritul tradiției, dorim ca al 14-lea Congres al Societății Române de Anatomie cu participare internațională să se înscrie în rândul manifestărilor științifice reușite, așa cum au fost și precedentele congrese sau simpozioane organizate la Timișoara.

Fiind și sub egida Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, vrem ca această întrunire să atingă toate planurile. În plan științific ne bucurăm de participarea majorității personalităților din Societatea Română de Anatomie și din universitățile de medicină din țară, invitând și participanți de peste hotare.

Din punct de vedere al momentelor pe care le trăim, resimțim ca necesară o întrunire a colegilor de breaslă pentru a stabili direcțiile pe care Societatea Română de Anatomie trebuie să le urmeze în viitor, pentru a ne păstra coeziunea profesională și colegială.

Sperăm să oferim un cadru propice pentru aceste direcții și, sprijiniți de programul social pe care l-am pregătit, să putem privi la final acest congres ca pe o reușită a noastră, a tuturor.

Dorindu-vă sănătate, putere de muncă și împliniri pe toate planurile, vă așteptăm cu drag la Timișoara!


Prof.univ.dr.med. Motoc Andrei
Președinte Congres

Prof.univ.dr.med. Niculescu Virgiliu
Președinte de onoare